НОВІ МОДЕЛІ АНАЛІЗУ ПРОЦЕСІВ В ДВОКАСКАДНИХ ТРАНСФОРМАТОРАХ СТРУМУ - Мокін, О. Б.; Мокін, Б. І.; Хом’юк, Я. В.; Кривоніс, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Виходячи з фізики процесів, що відбуваються у двокаскадних трансформаторах струму, запропоновано нові моделі цих процесів і показано, що загальноприйнята заступна схема трансформатора цього класу не може використовуватись для розрахунків його режимів в широкому діапазоні змін вимірюваного струму.