УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ПРАКТИЧНОЇ РЕАЛІЗАЦІЇ ІНДУКЦІЙНОГО НАГРІВАННЯ В СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЯХ МАШИНОБУДУВАННЯ - Батигін, Ю. В.; Сабокар, О. С.; Стрельнікова, В. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Проаналізовано стан технологій індукційного нагрівання на сучасному етапі розвитку. Високий ступінь інтегрованості технологій індукційного нагрівання в галузях сучасної промисловості дає можливість вибрати оптимальний спосіб реалізації обладнання індукційного нагрівання. Запропоновані та описані основні вузли індукційного нагрівача, що розробляється, з використанням сучасних технологій виготовлення і елементної бази за оптимальної їх вартості. У конструкції враховуються як електротехнічні вимоги до комплексу індукційного нагрівача, так і вимоги до можливих ремонтних операцій.