ПАСИВНИЙ РАДІОЧАСТОТНИЙ МОНОІМІТАНСНИЙ ПЕРЕДАВАЧ - Білинський, Й. Й.; Стахов, В. П.; Лазарєв, О. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Запропоновано та досліджено схему пасивного радіочастотного моноімітансного передавача, що виконує перетворення вхідного інформаційного імітансного логічного сигналу у вихідний радіочастотний сигнал. Особливістю схеми є відсутність внутрішнього джерела живлення, що робить її пасивною та енергоефективною. Цей передавач дозволяє розв’язати задачу узгодження імітансних логічних схем та інтелектуальних сенсорів на їх основі з існуючими радіотехнічними системами збирання та обробки інформації.