ЕКВІВАЛЕНТУВАННЯ ЗАМКНУТОЇ ЛІНІЙНОЇ ДИНАМІЧНОЇ СИСТЕМИ ЗА НАЯВНОСТІ ПОХІДНОЇ У ПРАВІЙ ЧАСТИНІ ЇЇ МАТЕМАТИЧНОЇ МОДЕЛІ - Мокін, Б. І.; Мокін, О. Б.; Чернова, І. О.; Довгополюк, С. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Запропоновано метод еквівалентування за критичною частотою лінійної динамічної систем високого порядку, що має похідну у правій частині математичної моделі.