ВИРІШЕННЯ ЗАВДАНЬ СЕПАРАЦІЇ ВОЛОГИ НА БАЗІ SCADA-ТЕХНОЛОГІЇ - Кулінченко, Г. В.; Леонтьєв, П. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Розглянуто структуру системи керування експериментальною установкою сепарації вологи з потоку газу. На основі функціональної схеми автоматизації установки розроблена мнемосхема візуалізації параметрів процесу сепарації вологи. За допомогою SCADA-технологій уточнені параметри об’єкта керування та сформовані вимоги до регулятора процесу сепарації вологи.