ОСВОЄННЯ СТУДЕНТАМИ ВИЩИХ ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ РОБІТНИЧИХ ПРОФЕСІЙ ЯК ОДИН ІЗ ВАРІАНТІВ РЕАЛІЗАЦІЇ ІДЕОЛОГІЇ ДУАЛЬНОЇ ОСВІТИ - Мокін, Б. І.; Косарук, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Викладено ідеологію підвищення якості інженерної освіти шляхом паралельного освоєння студентами робітничих професій, що корелюються з інженерними, приведені результати реалізації цієї ідеології у Вінницькому національному технічному університеті та показано, що ця ідеологія є одним із варіантів ідеології дуальної освіти.