ЗМІСТ ФУНДАМЕНТАЛЬНОЇ МАТЕМАТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ РАДІОТЕХНІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ - Барась, С. Т.; Коломієць, А. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Розглянуто результати експертної оцінки викладачів випускових кафедр щодо змісту математичної підготовки студентів радіотехнічних спеціальностей, наведено основні статистичні дані експерименту, які вказують на фундаментальність певних розділів математики.