АНІЗОТРОПНА ФІЛЬТРАЦІЯ ТЕКСТУР З ВИКОРИСТАННЯМ МЕТОДІВ КЕШУВАННЯ - Романюк, О. Н.; Дудник, О. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Для підвищення продуктивності текстурування запропоновано методи кешування проміжних результатів обчислень при визначенні коефіцієнтів рівняння еліпса для анізотропної фільтрації текстур.