ТЕОРІЯ СТИЛІВ МЕНЕДЖМЕНТУ І. АДІЗЕСА: НА ШЛЯХУ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМНОГО ПІДХОДУ ДО МЕНЕДЖМЕНТУ - Прищак, М. Д.; Лесько, О. Й. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Теорія стилів менеджментувизначена як методологічна, системотворча основа системного підходу до менеджменту в творчості І. Адізеса. Проаналізовано питання функцій менеджменту, стилів менеджменту, типів менеджерів, лідерства, командоутворення, конфліктів, прийняття рішень, управління змінами та етапів розвитку організації як структурних елементів формування цілісної теорії менеджменту.