ОЧИСТКА ПІДЗЕМНИХ ВОД ЗА ДОПОМОГОЮ БАШТОВИХ ВОДООЧИСНИХ УСТАНОВОК - Мартинов, С. Ю.; Мінаєва, Н. Л.; Куницький, С. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Запропоновано конструкцію водоочисної установки на основі металевої водонапірної башти з пінополістирольним фільтром, яка дозволяє якісно очищати підземні води від сполук заліза безпосередньо у місці водозабору чи доочищати в місцях її споживання, що є одним із заходів реалізації Загальнодержавної цільової програми «Питна вода України».