ПРОГНОЗУВАННЯ ЗА МЕТОДОМ ГРАНИЧНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ДЕФОРМАТИВНОСТІ БУРОНАБИВНИХ ПАЛЬ З РОЗШИРЕНОЮ ОСНОВОЮ - Моргун, А. С.; Плясовиця, В. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
За числовим методом граничних елементів проведено розрахунок несучої спроможності буронабивних паль з розширенням та без нього.