ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ТОЧНОСТІ ОБРОБКИ НА ВЕРСТАТІ З РУЧНИМ КЕРУВАННЯМ І НА ВЕРСТАТІ З ЧИСЛОВИМ ПРОГРАМНИМ КЕРУВАННЯМ - Дерібо, О. В.; Дусанюк, Ж. П.; Кулик, А. Ф. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Виконано порівняльний аналіз точності обробки на прикладі чистового фрезерування площини заготовки корпусної деталі на верстаті з ручним керуванням та верстаті з числовим програмним керуванням. Це дозволило виявити рівень впливу елементарних похибок на точність обробки.