ВИБІР ПАРАМЕТРІВ СТЕНДА ДЛЯ РЕСУРСНИХ ВИПРОБУВАНЬ РУКАВІВ ВИСОКОГО ТИСКУ - Муляр, Ю. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
На основі розробленої математичної моделі стенда для ресурсних випробувань рукавів високого тиску запропонована методика визначення його параметрів, які забезпечують заданий графік зміни випробувального тиску в рукаві.