ПЕРСПЕКТИВА ЗАСТОСУВАННЯ AZURE MACHINE LEARNING В МЕДИЧНИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ - Новіков, В. О.; Злепко, С. М.; Навроцька, К. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Розглянуто приклад застосування математичної моделі машинного навчання в постановці діагнозу гемограми. За результатами оцінки моделі зроблено висновок.