МОДЕЛЮВАННЯ ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНИХ ПРОЦЕСІВ ВЛАСНИХ ПОТРЕБ ЕЛЕКТРИЧНИХ СТАНЦІЙ В РЕАЛЬНОМУ ЧАСІ - Баран, П. М.; Гапанович, В. Г.; Кідиба, В. П.; Пришляк, Я. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Розроблено математичну модель підсистеми електричної частини власних потреб енергоблока теплової електричної станції для автоматизованої системи навчання оперативного персоналу та здійснено її цифрову реалізацію.