АНАЛІЗ ВПЛИВУ ЗАКОНОДАВЧИХ ЗМІН НА РОБОТУ ГАЛУЗЕЙ ХМЕЛЯРСТВА ТА ПИВОВАРІННЯ - Саїнський, Д. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Проаналізовано зміни у законодавстві щодо особливостей оподаткування хмелярських господарств, підприємств з виробництва і реалізації пива, динаміки податкових надходжень за такими операціями, а також організаційно-економічних взаємозв’язків між хмелярською і пивоварною галузями. Встановлено чинники, які визначають наявність деструктивних тенденцій щодо розвитку таких міжгалузевих взаємозв’язків. Окреслено напрями подолання негативних процесів щодо розвитку галузі хмелярства та міжгалузевих взаємовідносин.