ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ ІНДИВІДУАЛЬНИХ СИСТЕМ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ КВАРТИР В БАГАТОПОВЕРХОВИХ ЖИТЛОВИХ БУДИНКАХ - Ратушняк, Г. С.; Очеретний, А. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Розглянуто можливість та доцільність впровадження енергоощадних заходів в багатоповерхових житлових будинках шляхом застосування децентралізованих та індивідуальних систем теплопостачання. Проаналізовано режими витрат газу та електроенергії дахових котелень та витрати газу на опалення поквартирними двоконтурними газовими котлами та газовою плитою в різних за розплануванням квартирах. Виявлена необхідність пошуку інноваційних організаційно-технологічних рішень щодо модернізації теплоенергетичного устаткування.