ВИКОРИСТАННЯ ОСОБИСТІСНО ОРІЄНТОВАНОГО ПІДХОДУ У ФОРМУВАННІ ГОТОВНОСТІ ДО ІНШОМОВНОГО ПРОФЕСІЙНОГО СПІЛКУВАННЯ СТУДЕНТІВ ТЕХНІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ - Прадівлянний, М. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Розглянуто особливості впровадження особистісно орієнтованого підходу в процесі іншомовної підготовки студентів технічних спеціальностей. Доведено, що пріоритетом сучасної освіти стає навчання, орієнтоване на саморозвиток та самореалізацію особистості майбутнього фахівця.