ОСВІТА ІНОЗЕМЦІВ В УКРАЇНІ: СУЧАСНИЙ СТАН, ПРОБЛЕМИ ТА МАРКЕТИНГОВИЙ ПОГЛЯД НА ШЛЯХИ ЇХ ПОДОЛАННЯ - Лисак, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Подано огляд питань отримання іноземцями освіти в Україні, також проведено якісний та кількісний аналіз показників навчання студентів в Україні, а саме: за країнами-донорами, мовами навчання, спеціальностями та фінансуванням навчання. Представлено переваги навчання в Україні та основні труднощі з якими стикаються іноземці. Запропоновано аналіз української освіти з точки зору 7 P освітнього маркетингу.