МЕТОД ЦИФРОВОГО СПЕКТРАЛЬНОГО АНАЛІЗУ ВУЗЬКОСМУГОВИХ СИГНАЛІВ - Бортник, Г. Г.; Бортник, О. Г.; Стальченко, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Запропоновано метод цифрового спектрального аналізу вузькосмугових сигналів на базі алгоритмів швидкого перетворення Фур’є. Перевагою методу є висока продуктивність, що дає змогу виконувати спектральний аналіз сигналів у реальному масштабі часу.