РОЗРОБЛЕННЯ ВАРІАНТІВ МАРШРУТІВ ГРОМАДСЬКОГО ТРАНСПОРТУ НА ОСНОВІ ТРАНСАКЦІЙ АБОНЕНТІВ СТІЛЬНИКОВОГО ЗВ’ЯЗКУ - Демчук, І. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Запропоновано методику формування матриці альтернативних маршрутів громадського транспорту на основі трансакцій абонентів стільникового зв’язку. Вона ґрунтується на інформації про місце розташування зупинок громадського транспорту, антен мобільного зв’язку та радіусу їх дії.