АЛГОРИТМ ВИЗНАЧЕННЯ СХОЖОСТІ ТЕКСТІВ НОВИН НА ОСНОВІ ПОЛІНОМІАЛЬНОГО ХЕШУВАННЯ - Гранік, М. О.; Месюра, В. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Запропоновано алгоритм порівняння текстів новин на основі поліноміального хешування. Алгоритм може бути використаний для кластеризації текстів новин.