АНАЛІЗ ПОМИЛОК СИМЕТРУВАННЯ ШВИДКОЗМІННИХ НАВАНТАЖЕНЬ ЗА УМОВ НЕСИНУСОЇДНОСТІ - Бурбело, М. Й.; Войтюк, Ю. П.; Лобода, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Проаналізовано помилки симетрування швидкозмінних навантажень і показано, що застосування миттєвих умовних потужностей зворотної послідовності навантаження забезпечує допустиме значення помилок симетрування, що зумовлені несинусоїдністю.