МІКРОБНІ ПАЛИВНІ ЕЛЕМЕНТИ: КЛАСИФІКАЦІЯ, ТИПОВІ КОНСТРУКЦІЇ ТА МАТЕРІАЛИ, ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ - Кузьмінський, Є. В.; Зубченко, Л. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Розглянуто основні конструкції мікробних паливних елементів, які використовують у лабораторних дослідженнях. Наведено їхні основні переваги та недоліки, а також принцип вибору конструкції біоелектрохімічної системи в залежності від призначення, мети та масштабів дослідження. Також проаналізовано способи культивування мікроорганізмів-екзоелектрогенів.