ОСОБЛИВОСТІ РОЗРАХУНКУ КОНСТРУКЦІЙ ТИПУ «ВАНТОВИЙ МІСТ» ЗАСОБАМИ САПР - Моргун, А. С.; Сорока, М. М.; Меть, І. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
В якості числової імплементації методу скінчених елементів за допомогою ПК «SCAD» проведено аналіз зусиль та переміщень вантового мосту від дії статичних навантажень за чинними державними нормативами та нормативами Eurocode 2.