МОТИВАЦІЯ ДОСЯГНЕННЯ УСПІХУ ЯК ВАГОМИЙ ЧИННИК ФОРМУВАННЯ УПРАВЛІНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ ЕКОНОМІСТІВ - Хомік, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Обґрунтовано значення мотивації для формування управлінської культури майбутніх економістів. З’ясовано сутність понять «управлінська культура» та «мотивація». Подано процедуру проведення педагогічного експерименту для визначення рівня сформованості мотивації студентів-економістів. Описано зміст тесту для визначення рівня мотивації студентів на досягнення успіху в управлінській діяльності. Наведено динаміку рівнів сформованості мотивації на досягнення успіху у діяльності, пов’язаній з формуванням культури управління та безпосередньо в управлінській діяльності.