ВСТАНОВЛЕННЯ ЗАКОНОМІРНОСТІ ДИНАМІКИ ЗНОШУВАННЯ ВИТКІВ ГВИНТОВИХ РОБОЧИХ ОРГАНІВ ТРАНСПОРТЕРІВ - Куликівський, В. Л.; Палійчук, В. К.; Боровський, В. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Запропоновано конструкцію експериментального транспортера, яка дозволяє впливати на величину зазору між спіраллю та кожухом, зменшуючи її під час зношування витків. Приведені результати досліджень динаміки зміни профілів периферійних частин витків експериментального та серійного гвинтових транспортерів.