ОСОБЛИВОСТІ АПАРАТНО-ПРОГРАМНОЇ РЕАЛІЗАЦІЇ ТУРБО-КОДІВ: АНАЛІЗ СКЛАДНОСТІ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ЦИФРОВОМУ СИГНАЛЬНОМУ ПРОЦЕСОРІ - Іванов, Ю. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Проведено огляд алгоритмів, які використовуються для декодування турбо-кодів. Оцінено складність реалізації декодування біта інформації у ході апаратно-програмної реалізації турбо-кода. Встановлено та проаналізовано функціональну залежність різних алгоритмів декодування турбо-кодів від пам’яті та загальної кількості бітів з кодерів.