МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ СПРЯЖЕНОГО ТЕПЛООБМІНУ В УСТАНОВЦІ ДЛЯ УТИЛІЗАЦІЇ ВІДХОДІВ - Іскович-Лотоцький, Р. Д.; Іванчук, Я. В.; Веселовський, Я. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Описано практичне застосування програмного комплексу FlowVision 3.09.05 для дослідження теплообмінних процесів під час розробки та вибору раціональних параметрів теплообмінних апаратів камери охолодження піролізної установки для утилізації відходів. У цьому програмному комплексі методом скінченних об’ємів розраховано розподіл температури певних зон і площин теплообмінного апарата і камери охолодження піролізної установки для утилізації відходів, що дозволило оцінити енергоефективність розробленої конструкції теплообмінного апарата і камери охолодження піролізної установки для утилізації відходів.