ОБҐРУНТУВАННЯ МЕТОДИКИ ВИЗНАЧЕННЯ ЖИТТЄВОГО ЦИКЛУ ТОВАРУ - Драбовський, А. Г.; Іванюта, П. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Розглянуто методику визначення життєвого циклу товару на основі таких економічних показників, як: доходи, витрати і прибуток, — узагальнені етапи в залежності від тривалості процесу серійного виробництва, класифікації та частки внесення витрат, а також встановлення ціни. Для визначення життєвого циклу товару обґрунтовано застосування статистичного методу ковзної середньої.