ВИКОРИСТАННЯ ВІДПРАЦЬОВАНИХ ГЛИНИСТИХ СУСПЕНЗІЙ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ВИРОБНИЧИХ СТІЧНИХ ВОД - Бовсуновський, Є. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Подано результати експериментальних досліджень використання технологічних відходів аерозольної газодинамічної суспензійної очистки елементів авіаційної техніки як сорбенту іонів ніколу з промислових стічних вод. Визначено кількість сорбенту на основі суглинку темно-бурого, за якої досягається достатня якість очистки ніколувмісних стічних вод.