МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ВИМІРЮВАЛЬНОГО ПЕРЕТВОРЮВАЧА КОМПОНЕНТІВ СКРАПЛЕНОГО НАФТОВОГО ГАЗУ - Білинський, Й. Й.; Книш, Б. П.; Шеванюк, Д. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Розроблено математичну модель, що адекватно описує вимірювальний перетворювач компонентів скрапленого нафтового газу. Перетворювач дозволяє визначати вміст не тільки пропану й бутану, але й ненасичених вуглеводнів.