ВПЛИВ ДОБАВКИ ВОДНЕВМІСНОГО ГАЗУ НА РОБОЧИЙ ПРОЦЕС БЕНЗИНОВОГО ДВИГУНА З КАРБЮРАТОРНОЮ СИСТЕМОЮ ЖИВЛЕННЯ - Гутаревич, Ю. Ф.; Шуба, Є. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Розглянуті результати дослідження впливу добавки водневмісного газу на протікання робочого процесу бензинового двигуна. Проаналізовано особливості роботи бензинових двигунів в режимах малих навантажень і холостого ходу. Наведені результати, отримані в процесі обробки індикаторних діаграм, знятих на двигуні МеМЗ-245. Досліджено процес згоряння в двигуні під час роботи з добавкою водневмісного газу.