РОЗРОБКА МАТЕМАТИЧНИХ МОДЕЛЕЙ АНАЛІЗУ ВПЛИВУ ПАРАМЕТРИЧНИХ ЗБУРЕНЬ НА СТІЙКІСТЬ АВТОМАТИЧНИХ СИСТЕМ З ЛОГІЧНИМИ УПРАВЛЯЮЧИМИ ПРИСТРОЯМИ - Юхимчук, М. С.; Деркач, А. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Для дослідження, проектування та ефективного використання систем з логічними законами управління, що розглядаються в статті, запропоновані математичні моделі, які дозволяють визначити залежність режимів роботи від структури системи, параметрів релейних елементів, параметричних збурень, які суттєво можуть змінювати параметри автоколивань та впливати на стійкість систем.