УМОВИ СИМЕТРУВАННЯ ЕЛЕКТРИЧНИХ НАВАНТАЖЕНЬ РОЗПОДІЛЬНИХ МЕРЕЖ ЗА ДОПОМОГОЮ СТАТКОМ - Бурбело, М. Й.; Войтюк, Ю. П.; Лобода, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Отримано умови симетрування навантажень за допомогою СТАТКОМ з використанням комплексних струму та провідності зворотної послідовності навантаження. Досліджено помилки симетрування за різних статичних характеристик навантажень за напругою в разі керування за збуренням.