ДОСЛІДЖЕННЯ РЕЖИМІВ РОБОТИ ЕНЕРГОСИСТЕМИ ЗІ ЗНАЧНОЮ ЧАСТКОЮ ВІТРОВИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ СТАНЦІЙ - Яндульський, О. С.; Марченко, А. А.; Гулий, В. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Розроблено математичну модель паралельної роботи вітрової електричної станції (ВЕС) з енергосистемою та створено її комп’ютерну модель з використанням програмного забезпечення Power- Factory. Проведено дослідження та запропоновано заходи для підвищення ефективності роботи енергосистеми за значних коливань потужності генерації ВЕС.