РЕЖИМИ ТА ХАРАКТЕРИСТИКИ ЕНЕРГОБЛОКА ЕЛЕКТРОСТАНЦІЇ З ДОДАТКОВИМ РОБОЧИМ ТРАНСФОРМАТОРОМ ВЛАСНИХ ПОТРЕБ - Лисяк, Г. М.; Пастух, О. Р. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Узагальнено результати досліджень режимних властивостей і характеристик енергоблока електростанції з додатковим робочим трансформатором власних потреб, який працює в режимі, заданому навантаженням енергоблока струму. Показано, що така схема має низку суттєвих переваг порівняно з традиційними схемами електропостачання власних потреб першого ступеня трансформації.