МОДЕЛЮВАННЯ ТА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОТИАВАРІЙНОЇ АВТОМАТИКИ ПЕРЕТИНІВ ЕЛЕКТРИЧНИХ СИСТЕМ З РОЗОСЕРЕДЖЕНИМИ СОНЯЧНИМИ ЕЛЕКТРИЧНИМИ СТАНЦІЯМИ - Павловський, В. В.; Захаров, А. М.; Леньга, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Розроблено алгоритм автоматизації оцінки ефективності протиаварійної автоматики. Побудовано моделі сонячних електричних станцій. Виконано тестування алгоритму роботи реальної проектованої протиаварійної автоматики перетинів електричних систем з розосередженими сонячними електричними станціями.