ПОЛІПШЕННЯ ПОКАЗНИКІВ РЕЖИМУ ГАЛЬМУВАННЯ АСИНХРОННОГО ЕЛЕКТРОПРИВОДА ЗАВДЯКИ МАКСИМІЗАЦІЇ МОМЕНТУ ЗА ОСЛАБЛЕННЯ ПОЛЯ - Приймак, Б. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Розглянуто шляхи поліпшення показників векторно-керованих високошвидкісних асинхронних електроприводів. Досліджені граничні характеристики асинхронного двигуна з максимізацією моменту за ослаблення поля в генераторному режимі. Моделювання екстремальної системи керування асинхронним двигуном показало істотне зменшення часу гальмування двигуна на високих швидкостях.