ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРАКТЕРУ ЗМІНИ ВТРАТ ЕНЕРГІЇ В ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНІЙ СИСТЕМІ СТРІЧКОВОГО КОНВЕЄРА ПІД ЧАС ПУСКУ - Печеник, М. В.; Бур’ян, С. О.; Наумчук, Л. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Проведено дослідження розподілу енергетичних втрат в електромеханічній системі магістрального стрічкового конвеєра за варіацій часу пуску з використанням замкненої системи керування та оптимального регулятора, з точки зору енергетичної ефективності, напруги, а також за різної інтенсивності розгону і коливання навантаження на тяговому органі.