МОНІТОРИНГ СПОЖИВАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ З КОНТРОЛЕМ ЯКОСТІ - Гриб, О. Г.; Гапон, Д. А.; Ієрусалімова, Т. С.; Бєлов, М. С.; Лелека, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Досліджено споживання електричної енергії з контролем якості у високовольтних мережах. Це дало можливість визначити час та кількість електричної енергії, яка не відповідає нормативним показникам.