МЕТОД КІЛЬКІСНОГО РОЗРАХУНКУ ПОТЕНЦІАЛУ ПІДВИЩЕННЯ СПІЛЬНОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ: ПРАКТИЧНИЙ АСПЕКТ - Нікіфорова, Л. О.; Федорова, І. В.; Мещерякова, Т. К. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Розроблено метод кількісного розрахунку потенціалу підвищення спільної економічної діяльності на основі єдиного інтегрального показника ефективності спільної діяльності колективу Іс.. Цей метод дасть змогу на практиці кількісно обчислити вплив окремих соціально-психологічних факторів на кінцеві економічні результати діяльності підприємства. Також розроблений метод дасть змогу виявити недоотриманий чистий дохід підприємства за рахунок невикористаного потенціалу підвищення спільної економічної діяльності та оцінити ефективність окремих мотиваційних факторів, що використовуються на підприємстві.