ГЕОІНФОРМАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ОЦІНЮВАННЯ ЗАПАСІВ ВУГЛЕЦЮ У ҐРУНТАХ ЛІСОВИХ ЕКОСИСТЕМ - Токар, О. Є.; Шпаківська, І. М.; Дичкевич, В. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Запропоновано багаторівневу модель для визначення запасів вуглецю у ґрунтах та розроблено відповідну геоінформаційну технологію, що дозволило підвищити точність оцінки запасу вуглецю у ґрунтах та отримати просторову оцінку запасів вуглецю у ґрунтах лісових екосистем.