ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В НАВЧАННІ ЕНЕРГЕТИКІВ - Головченко, О. М.; Нанака, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Розглянуті активні методи навчання — ігрове проектування теплоенергетичних установок та ділові ігри у вивченні експлуатації цих установок. Наведені апаратне і алгоритмічне забезпечення комп’ютерного супроводження активних методів навчання.