ЗМІНА ТРИВАЛОСТІ РЕАКЦІЇ ВОДІЇВ ПРОТЯГОМ ДОБИ ЗАЛЕЖНО ВІД ЇХ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СТАНУ - Бойків, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Досліджено тривалість простої реакції водіїв у різні періоди доби та встановлено її збільшення зі зміною працездатності вночі. Робота вночі призводить до швидкого розвитку втоми. В періоди значного коливання показника активності регуляторних систем водіїв спостерігається збільшення тривалості реакції на 20...25 %.