РОЗРОБКА ТА ЗАСТОСУВАННЯ ВІРТУАЛЬНИХ ІЄРАРХІЧНИХ СТРУКТУР ДЛЯ МОДЕЛЮВАННЯ РЕЖИМІВ, НАВЧАННЯ І ТРЕНАЖУ ПЕРСОНАЛУ ОЕС УКРАЇНИ - Аветісян, О. В.; Гурєєв, В. О.; Сангінова, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Розглянуто актуальні питання створення та експлуатації розподіленого інформаційного середовища моделювання об’єднаних електроенергетичних систем на базі віртуальних ієрархічних структур для моделювання режимів, навчання і тренажу персоналу.