ЗАДАЧІ, ЩО ПОТРЕБУЮТЬ РОЗВ’ЯЗАННЯ ПРИ ВИКОРИСТАННІ АСИНХРОННИХ ГЕНЕРАТОРІВ НА ЕЛЕКТРОСТАНЦІЯХ ВІДНОВЛЮВАЛЬНОЇ ЕНЕРГЕТИКИ - Михайлюк, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Виконано огляд літературних джерел, що стосуються методів регулювання напруги асинхронного генератора. Визначено основні недоліки існуючих систем та сформовано основні задачі, які потрібно розв’язати, виконуючи дослідження, пов’язані з використанням асинхронних генераторів на електростанціях в галузі відновлювальної енергетики.