КОМПЕНСАЦІЙНИЙ МЕТОД ТА ЗАСІБ ВИМІРЮВАННЯ РІЗНИЦІ ФАЗ ВИСОКОЧАСТОТНИХ ЕЛЕКТРОМАГНІТНИХ СИГНАЛІВ - Граняк, В. Ф.; Кухарчук, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Запропоновано компенсаційний метод вимірювання різниці фаз високочастотних сигналів, який ґрунтується на використанні смугового несиметричного хвилеводу, шляхом зміни еквівалентної діелектричної проникності та засіб вимірювання різниці фаз, що його реалізує.