МОДИФІКАЦІЯ МЕТОДУ ІДЕНТИФІКАЦІЇ МОДЕЛЕЙ ОПТИМАЛЬНОГО РУХУ ГІБРИДНОГО АВТОМОБІЛЯ З НЕПРАЦЮЮЧОЮ СИСТЕМОЮ ЕЛЕКТРОПРИВОДА ДЛЯ ВИПАДКУ, КОЛИ, ДОСЯГНУВШИ КІНЦЕВОГО ПУНКТУ, АВТОМОБІЛЬ ПРОДОВЖУЄ РУХ - Мокін, О. Б.; Мокін, Б. І.; Лобатюк, В. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Здійснена модифікація методу ідентифікації моделей оптимального руху гібридного автомобіля з непрацюючою системою електропривода для випадку, коли в кінцевому пункті автомобіль не зупиняється, а продовжує рухатись далі.