МОДЕЛЮВАННЯ ПОШИРЕНОСТІ КОМПОСТУВАННЯ ЯК МЕТОДУ ПОВОДЖЕННЯ З ТВЕРДИМИ ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ - Березюк, О. В.; Березюк, Л. Л. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Виявлено параметри, від яких залежить поширеність компостування як методу поводження з твердими побутовими відходами в різних країнах. Розроблено математичну модель поширеності компостування твердих побутових відходів.